AudaxCinema

AudaxCinema je programska oprema, ki jo je v portfelju računalniških sistemov Audax - a že dolgo pričakovalo največ od Vas slovenskih zobozdravnikov. Gre za program, ki ga lahko uporabljate tako pri svojem delu s pacienti, kot tudi za prikazovanje informativnih in izobraževalnih vsebin v čakalnici. Z uporabo AudaxCinema boste lažje komunicirali s pacientom in pridobili njegovo motivacijo.

 


  • Odlične, strokovne animacije popisujejo okrog 300 različnih postopkov oz. storitev;
  • Enostavna uporaba;
  • Priprava seznamov prikazovanj:
  • Uporaba v ordinaciji in v čakalnici;
  • Izobraževanje pacientov o npr. pravilnem čiščenju zob in ostali skrbi za zobe;
  • Večanje motivacije pacientov.
SLIKE
AudaxCinema - programska oprema za delo v ordinaciji in prikazovanje vsebin v čakalnici.
V povezavi s KZZ-online lahko za zdravstvene zavarovalnice izdelujemo obračune v skladu z njihovimi zahtevami in zakonskimi predpisi.
Osnovno komunikacijo s pacienti predstavljajo dokumenti kot so predračun in račun. Prevodi dokumentov se izpisujejo preko modula .
Družini aplikacij Ax.PRO lahko pridružimo tudi posamezne podporne aplikacije proizvajalcev zobozdravstvenih naprav, kot so to kamere, RTG naprave, viziografski sistemi ipd ali pa ostale zunanje aplikacije za pregledovanje in spreminjanje različnih dokumentov.
AudaxCeph - programska oprema za analize lateralnih in PA teleRTG posnetkov glave.
Z modulom AudaxPerio zajemamo parodontološki status in primerjamo med med posameznimi statusi napredovanje parodontološkega zdravljenja.