Programska oprema

Najdite ustrezna orodja za vašo dejavnost:
AudaxCinema - programska oprema za delo v ordinaciji in prikazovanje vsebin v čakalnici.
V ambulantni specialistični dejavnosti pri svojem delu uporabljajo računalniški program AudaxMedicina. Namenjen je za beleženje in upravljanje kliničnih in administrativnih podatkov.
V patronažni in babiški negi pri svojem delu uporabljajo računalniški program AudaxPatronaža. Namenjen je za beleženje in upravljanje kliničnih in administrativnih podatkov.
V fizioterapevtski dejavnosti uporabljajo za beleženje obravnave pacientov ter obračunavanje program AudaxFizio.
Program AudaxTehnika je namenjen uporabi v zobnoprotetičnih laboratorijih.
Naročanje pacientov v vseh zdravstvenih dejavnostih je lažje in učinkovitejše z uporabo programske opreme AudaxNaročanje
Za opozarjanje pacientov na prihajajoči obisk, klice na ponovne preglede in ostalo komunikacijo s pacienti lahko uporabljamo programski dodatek AudaxSMS.
Vodenje čakalne knjige v elektronski obliki v povezavi z bazo pacientov in storitev avtomatizira program AudaxČakalnica.
V povezavi s KZZ-online lahko za zdravstvene zavarovalnice izdelujemo obračune v skladu z njihovimi zahtevami in zakonskimi predpisi.
Osnovno komunikacijo s pacienti predstavljajo dokumenti kot so predračun in račun. Prevodi dokumentov se izpisujejo preko modula .
Družini aplikacij Ax.PRO lahko pridružimo tudi posamezne podporne aplikacije proizvajalcev zobozdravstvenih naprav, kot so to kamere, RTG naprave, viziografski sistemi ipd ali pa ostale zunanje aplikacije za pregledovanje in spreminjanje različnih dokumentov.
AudaxCeph - programska oprema za analize lateralnih in PA teleRTG posnetkov glave.
Z modulom AudaxPerio zajemamo parodontološki status in primerjamo med med posameznimi statusi napredovanje parodontološkega zdravljenja.