Medicinska informatika Rešitve po področjih

Skrbno zasnovani paketi programskih rešitev so zasnovani za specifične potrebe različnih zdravstvenih ustanov.

Naše rešitve

Vse, kar potrebujete v vaši ustanovi

Posodobite poslovanje s programskimi rešitvami, ki so razvite v sodelovanju s stroko in usklajene z zahtevami pristojnih ustanov. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju zagotavljanja programske opreme za zdravstvo zagotavljamo širok nabor aplikacij, ki podpirajo vsakodnevno delo vzasebnih in javnih zdravstvenih ustanovah in zunaj njih.

Zobozdravstvo

Upravljanje s posegov, naročanjem in čakalno knjigo, računovodskimi postopki, obveščanjem pacientov preko SMS ter drugimi opravili.

Specialisti

Enostaven sistem naročanja in vodenje čakalne knjige ter zmogljivo upravljanje s kartoteko pacienta v postopku obravnave pacienta.

Patronaža

Beleženje in hramba administrativnih in strokovnih podatkov v patronažnem varstvu ter orodja za beleženje, obračunavanje instatistiko storitev.

RTG kabineti

Orodja za povezavo v radiološko mrežo s stotinami slovenskih zdravnikov ter enostavno, varno in hitro pošiljanje slik neposredno v kartoteko pacienta.

Zdravstveni domovi

Nabor rešitev, ki omogočajo, da se zdravstveni delavci namesto administrativnim postopkom posvečajo pacientom in svojim nalogam.