Programska oprema

AudaxNet

Vsa orodja za prenos RTG posnetkov iz RTG kabineta v ordinacijo napotnega zdravnika.

Hiter in neposreden pretok diagnostičnih podatkov

Rešitev, ki v ordinaciji napotnega zdravnika omogoča izdelavo napotnice s črtno kodo, na kateri so vsi obvezni podatki za opravljanje radiološkega posega. Slednjise preko črtne kode v RTG kabinetu vnesejo v radiološki sistem. Po končanem diagnostičnem posegu se radiološka študija preko interneta z uporabo varnega protokola prenese neposredno v pacientovo kartoteko, ki je shranjena na računalniku napotnega zobozdravnika. Radiološke študije so kriptirane in digitalno podpisane v skladu z ZVOP-1.

Kot napotni zdravnik razpolagate z izvornim digitalnim RTG dokumentom v DICOM obliki.
Ne glede na tip RTG naprave, lahko uporabite enoten pregledovalnik slik z organiziranim arhivom.
Slike iz RTG prejmite takoj po koncu slikanja.
Spreminjajte diagnostične vrednosti slike (digitalno filtriranje) v več smereh ter odkrijte različne anomalije in patologije.
V RTG kabinetu zaradi odsotnosti potrebe po tiskanju slike na folijo prihranite. Zobozdravnik prejme verodostojen medicinski slikovni dokument v digitalni obliki (DICOM).
Enostavno izdajte račun za opravljene storitve s povezavo na računovodski sistem.
Olajšajte postopek pacientu. Za namen odčitavanja mu slike ni potrebno fizično odnesti k napotnemu zobozdravniku, ampak mora zgolj počakati na sporočilo terapevta o rezultatih odčitavanja oziroma analize slike. Digitalna slika je hkrati dokument, s katerim lahko poišče drugo mnenje.

Predstavitveni letak Strojna priporočila

Pričnite uporabljati AudaxNet

Tudi vi enostavno in hitro prenašajte rentgenske posnetje iz svojega kabineta v ordinacijo zdravnika. Naši svetovalci so vam na voljo za predstavitev delovanja in pripravo individualne ponudbe.

Zahtevajte ponudbo