Nasveti & triki

Poskrbite za varnost poslovanja

Medicinske aplikacije Audax so izdelane s poudarkom na varnosti in nemoteni uporabi. Kljub temu je izjemnega pomena, da pogoje za nemoteno uporabo programske opreme zagotovi tudi uporabnik.


Peter Kobal, 09.04.2018

branja

Medicinske aplikacije Audax so izdelane s poudarkom na varnosti in nemoteni uporabi. Kljub temu je izjemnega pomena, da pogoje za nemoteno uporabo programske opreme zagotovi tudi uporabnik.

Naše medicinske aplikacije so izdelane za operacijske sisteme Windows od verzije Windows 7 naprej, uporabo starejših verzij, kot sta XP in Vista, pa odsvetujemo, saj proizvajalec Microsoft za ta dva sistemov več ne nudi podpore.

Dobro je vedeti tudi, da bo FURS od 30.6.2018 prenehal s podporo protokola TLS0 za potrebe davčnega potrjevanja računov. Naprednejši TLS protokoli na XP in Visti niso podprti, zato davčno potrjevanje z uporabo teh dveh operacijskih sistemov po tem datumu ne bo več mogoče.

Za varno uporabo računalnika vam svetujemo, da redno skrbite za nadgradenje operacijskega sistema, ker so Vaši računalniki stalno povezujani v internet (davčna potrjevanje, KZZ on-line,...), pa vam svetujemo tudi nakup programa za protivirusno zaščito. Priporočamo naslednje antivirusne programe:

  • NOD32 Slo
  • BitDefender Slo
  • Norman F-Secure
  • Kaspersky lab
  • Panda Antivirus

Antivirusne programe lahko kupite v vsaki bolje založeni računalniški trgovini ali pri svojem ponudniku internetnih storitev. Priporočamo tudi uporabo požarnega zidu. Uporabniki, ki uporabljate sistem kartice on-line svetujemo, da sledite varnostnim priporočilom, ki so objavljeni na spletnih straneh ZZZS.

Preberite še

Novica
Preklopite na eRačun z rešitvijo AudaxE-račun in bizBox

Še ne poslujete z eRačuni? Vas čaka kup računov, ki jih morate še izdati in poslati? Naj vas še enkrat spomnimo na rešitev v naši programski opremi.

Novica
Programer m/ž

Medse vabimo sodelavca/-ko, ki razume potrebe in zahteve uporabnikov programskih rešitev, pozna trende in zna poiskati konkretne rešitve za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Zaposlitev
Produktni vodja za rešitve s področja medicinske informatike (m/ž)

Medse vabimo sodelavca, ki razume potrebe in zahteve uporabnikov programskih rešitev, ki ima občutek za marketing, izkušnje iz vodenja ter izkušnje s celovitim spremljanjem rešitev skozi življenjski cikel.