Novica

Spoznajte pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov

Skladno z našo zavezo visokim kriterijem varovanja osebnih podatkov smo imenovali pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki bo bdela nad procesi, ob katerih se z njimi srečujemo.


Peter Kobal, 28.05.2018

branja

Skladno z našo zavezo visokim kriterijem varovanja osebnih podatkov smo imenovali novo pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki bo bdela nad procesi, ob katerih se z njimi srečujemo.

V našem podjetju varovanju osebnih podatkov posvečamo veliko pozornost, s sprejetjem uredbe GDPR pa smo na tem področju uvedli dodatne ukrepe, s katerimi so osebni podatki v našem podjetju in osebni podatki, ki se obdelujejo z našo programsko opremo, še bolje zaščiteni.

Eden od takšnih ukrepov je imenovanje pooblaščene osebe za varovanje osebnih podatkov (DPO). To vlogo za naše podjetje izvaja Nina Volgemut. 

Kontakt pooblaščene osebe: info@pravovpraksi.si.
 

Oznake
Novica

Preberite še

Novica
Preklopite na eRačun z rešitvijo AudaxE-račun in bizBox

Še ne poslujete z eRačuni? Vas čaka kup računov, ki jih morate še izdati in poslati? Naj vas še enkrat spomnimo na rešitev v naši programski opremi.

Novica
S 3D tiskom do zaščitnih vizirjev za zdravstvene delavce

V oddelku za 3D tisk pospešeno 3D tiskamo zaščitne vizirje za zasebne patronažne sestre in zdravstvene domove.

Novica
S pomočjo EU-skladov razvijamo Audax Cephbot

Audax Cephbot je projekt razvoja inovativne platforme za opravljanje kefalometričnih analiz, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.