Nasveti & triki

Uporabljate davčne blagajne? Pravočasno zamenjajte operacijski sitem.

Finančna uprava Republike Slovenije opozarja, da po 30. juniju 2018 ne bo več možno davčno potrjevati računov z uporabo protokola TSL 1.0, ki se uporablja na Windows XP.


Peter Kobal, 09.04.2018

branja

Finančna uprava Republike Slovenije bo 30. 6. 2018 onemogočila uporabo protokola TLS 1.0, ki ga uporablja operacijski sistem Windows XP. S tem želijo na FURS omogočiti minimalno raven varnosti v komunikaciji odjemalcev s FURS sistemom za davčno potrjevanje računov.

V kolikor uporabljate operacijski sistem Windows XP, vam priporočamo, da ga nadgradite na novejšo verzijo, ki omogoča uporabo naprednejših varnostnih protokolov.

V kolikor želite preveriti skladnost vaše programske opreme s sistemom za davčno potrjevanje računov, se lahko obrnete tudi na naš center za tehnično pomoč.

Preberite še

Novica
Preklopite na eRačun z rešitvijo AudaxE-račun in bizBox

Še ne poslujete z eRačuni? Vas čaka kup računov, ki jih morate še izdati in poslati? Naj vas še enkrat spomnimo na rešitev v naši programski opremi.

Novica
S 3D tiskom do zaščitnih vizirjev za zdravstvene delavce

V oddelku za 3D tisk pospešeno 3D tiskamo zaščitne vizirje za zasebne patronažne sestre in zdravstvene domove.

Novica
S pomočjo EU-skladov razvijamo Audax Cephbot

Audax Cephbot je projekt razvoja inovativne platforme za opravljanje kefalometričnih analiz, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.