Vgrajena kakovost v naših izdelkih

Z vpeljavo standarda vodenja kakovosti tudi formalno potrjujemo, da smo sprejeli koncept kakovosti, učinkovitosti in stalnih izboljšav v našem poslovanju, s ciljem zagotavljanja visoke stopnje zadovoljstva strank.

Napisal Robi Rep, 09.04.2018 v Pogosta vprašanja

Pridobitev certifikata ISO 9001:2015 je pomemben mejnik v poslovanju podjetja Audax.. Z vpeljavo standarda vodenja kakovosti tudi formalno potrjujemo, da smo sprejeli koncept kakovosti, učinkovitosti in stalnih izboljšav v našem poslovanju, s ciljem zagotavljanja visoke stopnje zadovoljstva strank. 

Pridobitev certifikata ISO 9001:2015 dokazuje tudi, da dobro razumemo tveganja, povezana z doseganjem skladnosti v strogo reguliranih dejavnostih in organizacijah, ki želijo zagotoviti visoko kakovost svojih izdelkov in storitev.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.