Pogosta vprašanja

Vgrajena kakovost v naših izdelkih

Z vpeljavo standarda vodenja kakovosti tudi formalno potrjujemo, da smo sprejeli koncept kakovosti, učinkovitosti in stalnih izboljšav v našem poslovanju, s ciljem zagotavljanja visoke stopnje zadovoljstva strank.


Robi Rep, 09.04.2018

branja

Pridobitev certifikata ISO 9001:2015 je pomemben mejnik v poslovanju podjetja Audax.. Z vpeljavo standarda vodenja kakovosti tudi formalno potrjujemo, da smo sprejeli koncept kakovosti, učinkovitosti in stalnih izboljšav v našem poslovanju, s ciljem zagotavljanja visoke stopnje zadovoljstva strank. 

Pridobitev certifikata ISO 9001:2015 dokazuje tudi, da dobro razumemo tveganja, povezana z doseganjem skladnosti v strogo reguliranih dejavnostih in organizacijah, ki želijo zagotoviti visoko kakovost svojih izdelkov in storitev.

Preberite še

Novica
Preklopite na eRačun z rešitvijo AudaxE-račun in bizBox

Še ne poslujete z eRačuni? Vas čaka kup računov, ki jih morate še izdati in poslati? Naj vas še enkrat spomnimo na rešitev v naši programski opremi.

Novica
Programer m/ž

Medse vabimo sodelavca/-ko, ki razume potrebe in zahteve uporabnikov programskih rešitev, pozna trende in zna poiskati konkretne rešitve za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje.

Zaposlitev
Produktni vodja za rešitve s področja medicinske informatike (m/ž)

Medse vabimo sodelavca, ki razume potrebe in zahteve uporabnikov programskih rešitev, ki ima občutek za marketing, izkušnje iz vodenja ter izkušnje s celovitim spremljanjem rešitev skozi življenjski cikel.