Rešitve po področjih

RTG kabineti

Povežite RTG kabinet v dentalno radiološko mrežo s stotinami zobozdravnikov in uporabite orodje za prenos slik

Sodobni in povezani RTG kabineti

Poleg kakovosti rentgenskih preiskav je za uspešnost RTG kabinetov izjemnega pomena tudi ažurna komunikacija z napotnim zdravnikom in nemoten prenos rezultatov rentgenske preiskave. Z orodji, izdelanimi posebej za RTG kabinete se boste povezalo v radiološko mrežo, v katero je vključeno na stotine slovenskih zdravnikov ter jim enostavno, varno in hitro poslali slike neposredno v kartoteko pacienta.

AUDAXRTG

Povežite se v dentalno radiološko mrežo

Računalniški program namenjen radiološkim kabinetom omogoča povezovanje v slovensko zobozdravstveno radiološko mrežo AudaxNet in pošiljanje RTG posnetkov napotnim terapevtom na varen način skladen z ZVOP-2 in GDPR.

Podrobneje

AUDAXNET

Prenesite posnetke v ordinacijo zobozdravnika

Po končanem diagnostičnem posegu enostavno, hitro in varno preko interneta pošljite radiološko študijo neposredno v pacientovo kartoteko, ki je shranjena na računalniku napotnega zobozdravnika.

Podrobneje

Na oddelku Medicinske informatike imamo vzpostavljen sistem vodenja kakovosti. Vse aktivnosti načrtovanja, izdelave, testiranja in dobave računalniške programske opreme na področju medicinske informatike se izvajajo v skladu s standardom ISO 9001:2015.